Hej alla glada ..

.. och sura laikloversfans som klagat över dålig uppdatering.
Nu är vi tillbaka från semestern och på måndag är det åter dags för match! Träningarna rullar på för fullt och coach gör allt för att suga musten ur våra ben med intervaller, löpning, styrka, dubbelpass och så vidare. Under uppehållet har ni kunnat se oss vimmla ute under kvällstid, då speciellt när LAIK alltid har representanter på Quizen på Stenö varje tisdag. Annars har ni säkerligen mött på ett glatt gäng i dimman eller i solstolarna på Stenö, där vi löst korsord och spelat volleyboll. Men nu är det alltså dags att ta igen allting och vi kämpar på för att vinna på måndag! Låter inte det bra?

Vi tänkte också berätta att Pillan sköter sitt jobb som personlig assistent oerhört bra. Hon tar med sin dam till träningarna, ställer henne och rullstolen i häcken ("skuggan") och sätter sig sedan fem meter framför och snackar skit med coach.

Åter träning imorgon 11.30!
Ses där!

Vi har väl ändå lite att säga.

Som ni alla säkert hört på ett eller annat vis så gick det kanske lite som förväntat i gårdagens DM-semi. Men jag säger som far min: "Ja, klart att Mohed skulle vinna, men inte med sådär mycket". Det blev en mardrömsstart för ett skadeskjutet LAIK som fick se nollan spricka bakåt efter 25 sekunder. Man kan skylla på mycket, att en gick på pencillin, att en annan var ordentligt förkyld, att det varit match-intensivt med den senaste matchen på onsdagen innan och att skadorna var uppe i hela fem stycken, men vi hängde helt enkelt inte med. Trots att vi kämpade och slet så var vi bara skalet av det lag vi brukar vara och med Moheds lite annorlunda spelsystem fick de övertaget på mitten och framåt genom att alltid vara en mer. Man kan ju fråga sig, vilket coach också gjorde på bänken, hur Mohed inte har kunnat vinna en enda match i div. 2? Men kanske behövdes den där vilan som de fick inför denna matchen, för att de skulle kunna spurta igång och med en hel vårsäsong som knappt hann sluta så var LAIK inte riktigt redo för detta möte.

Det positiva var väl ändå att det blev mycket beröm på sidan för kämparinsatsen och för vårat sätt att rulla boll, även fast vi kanske kände att det inte blev lika mycket rulla boll som vi ville. Nu är det iallafall vila en stund, och vi hoppas att alla fem skador har läkt och att festivalarnas sjukdom gått över, sen får vi ta nya tag i de matcher som (faktiskt) gäller lite mer. För även om vi blev ifrånsprugna av ett div. 2-lag så är det i trean vi hör hemma, så där har vi tänkt stanna och det är det vi ska kämpa för när allting drar igång igen!

Jag tänkte avsluta med att berätta att Laiklovers-tröjorna gjorde debut igår och vilken succé det blev. Detta firade vi naturligtvis framåt kvällen med det andra F:et.

Vi ses på stenö, krogen eller på något annat festligare ställe. Nu är det uppehåll från fotbollsplanen ett tag!

Äntligen....

.... efter många klagomål från materialarn, så kommer här äntligen ett referat från gårdagens match då Laikens damer tog emot Iggesund hemma på Borgen. Vi har över en veckas tid haft måltorka både under en match o på träningar. Inte nog med att I.P pga låret blir bänkad på träningen, så ska Floréns stjärtskada fortfarande hänga med oss i bagaget. Flera skador + måltorka från HELA laget fick chefens ögon att svartna...


MEN.... efter en vecka så kom det äntligen - de mål vi har längtat efter. Det är alltså sant att ont alltid medför något gott. Igår spöade vi nämligen Iggesund efter att I.P, Hänne och Malin B nätade i bortalagets mål och slutresultatet blev 3-2 (1-1). En kämparinsats av ALLA då vi tog tag i spelet!


Idag delar vi inte ut någon Sköldpadda. Utan istället ger vi Dagens Herrnick(ar) till Mellis som så karlaaktigt flög och vann alla nickdueller.


Även en medalj vill vi ge till Långtradaren som så ärligt slängde uppvärmnings-t-shirten i korgen INNAN match, för att materialarn inte skulle brinna ur då han som så OFTA upptäcker ett minskat antal t-shirtar när det e dags för att tvätta. Igår var det ju faktiskt chefen som hittade en i sin egen väska - bra att vi damer får skiten. Det är alltså dit du ska vända dig Leif!



... jag tycker också vi ger en eloge till Soffan som så länge haft uppehåll och äntligen kommit underfund med att Laikens svart/vita är det rätta. Efter godpresterad premiär för flera matcher sen, fick hon igår verkligen visa vad hennes andning (inte) går för. Efter fredagens semifinal i DM mot Mohed 19.00 så kommer Soffan öva på det här med att jogga. Gå 30 sek - småjogga 30 sek osv. Sen gå 15 sek och löpa 1 min när hennes kondition blivit bättre. Vi alla hoppas på att det inte blir i motsatt riktning! Men innan hon tar tag i det så kommer vi alla i Laiken (imorgonkväll) att ta del av våra 3 älskade F. Sen Soffan - kom igen!


Tjarå. /I.P.


Äntligen har dom kommit!

Dagen vi alla har väntat på är här, imorron fredag är det alltså dags för derby mellan Laiken och Mohed, och vad passar då inte bättre än våra nya laikloverströjor. Det är sant, dom har äntligen kommit. Tröjorna kostar 126kr, så ta med pengar ni som har beställt. Plus i kanten till kapten Sjöberg som redan betalt sin!


På fredag har vi lyckats få in en fullträff, alla tre F på samma dag!  
Och tjejer nu taggar vi till på allvar, ni vet vad som står på spel om vi vinner... TÖLV VILL HA KÖRV!


Match Ljusne - Iggesund

Nu är det dags för den sista hemmamatchen innan uppehållet, och det är Iggesunds tur att gästa Ljusneborg. Det är verkligen dags för tre pinnar igen så drick mycket vatten och håll er pigga så ses vi runt halv sex.
19.00 är det matchstart!


RSS 2.0