Äntligen....

.... efter många klagomål från materialarn, så kommer här äntligen ett referat från gårdagens match då Laikens damer tog emot Iggesund hemma på Borgen. Vi har över en veckas tid haft måltorka både under en match o på träningar. Inte nog med att I.P pga låret blir bänkad på träningen, så ska Floréns stjärtskada fortfarande hänga med oss i bagaget. Flera skador + måltorka från HELA laget fick chefens ögon att svartna...


MEN.... efter en vecka så kom det äntligen - de mål vi har längtat efter. Det är alltså sant att ont alltid medför något gott. Igår spöade vi nämligen Iggesund efter att I.P, Hänne och Malin B nätade i bortalagets mål och slutresultatet blev 3-2 (1-1). En kämparinsats av ALLA då vi tog tag i spelet!


Idag delar vi inte ut någon Sköldpadda. Utan istället ger vi Dagens Herrnick(ar) till Mellis som så karlaaktigt flög och vann alla nickdueller.


Även en medalj vill vi ge till Långtradaren som så ärligt slängde uppvärmnings-t-shirten i korgen INNAN match, för att materialarn inte skulle brinna ur då han som så OFTA upptäcker ett minskat antal t-shirtar när det e dags för att tvätta. Igår var det ju faktiskt chefen som hittade en i sin egen väska - bra att vi damer får skiten. Det är alltså dit du ska vända dig Leif!



... jag tycker också vi ger en eloge till Soffan som så länge haft uppehåll och äntligen kommit underfund med att Laikens svart/vita är det rätta. Efter godpresterad premiär för flera matcher sen, fick hon igår verkligen visa vad hennes andning (inte) går för. Efter fredagens semifinal i DM mot Mohed 19.00 så kommer Soffan öva på det här med att jogga. Gå 30 sek - småjogga 30 sek osv. Sen gå 15 sek och löpa 1 min när hennes kondition blivit bättre. Vi alla hoppas på att det inte blir i motsatt riktning! Men innan hon tar tag i det så kommer vi alla i Laiken (imorgonkväll) att ta del av våra 3 älskade F. Sen Soffan - kom igen!


Tjarå. /I.P.


Kommentarer
Postat av: materialaren

Bra då vet jag att Perra har ansvaret för att kläderna kommer tillbaka.

2009-07-03 @ 11:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0