Vi har väl ändå lite att säga.

Som ni alla säkert hört på ett eller annat vis så gick det kanske lite som förväntat i gårdagens DM-semi. Men jag säger som far min: "Ja, klart att Mohed skulle vinna, men inte med sådär mycket". Det blev en mardrömsstart för ett skadeskjutet LAIK som fick se nollan spricka bakåt efter 25 sekunder. Man kan skylla på mycket, att en gick på pencillin, att en annan var ordentligt förkyld, att det varit match-intensivt med den senaste matchen på onsdagen innan och att skadorna var uppe i hela fem stycken, men vi hängde helt enkelt inte med. Trots att vi kämpade och slet så var vi bara skalet av det lag vi brukar vara och med Moheds lite annorlunda spelsystem fick de övertaget på mitten och framåt genom att alltid vara en mer. Man kan ju fråga sig, vilket coach också gjorde på bänken, hur Mohed inte har kunnat vinna en enda match i div. 2? Men kanske behövdes den där vilan som de fick inför denna matchen, för att de skulle kunna spurta igång och med en hel vårsäsong som knappt hann sluta så var LAIK inte riktigt redo för detta möte.

Det positiva var väl ändå att det blev mycket beröm på sidan för kämparinsatsen och för vårat sätt att rulla boll, även fast vi kanske kände att det inte blev lika mycket rulla boll som vi ville. Nu är det iallafall vila en stund, och vi hoppas att alla fem skador har läkt och att festivalarnas sjukdom gått över, sen får vi ta nya tag i de matcher som (faktiskt) gäller lite mer. För även om vi blev ifrånsprugna av ett div. 2-lag så är det i trean vi hör hemma, så där har vi tänkt stanna och det är det vi ska kämpa för när allting drar igång igen!

Jag tänkte avsluta med att berätta att Laiklovers-tröjorna gjorde debut igår och vilken succé det blev. Detta firade vi naturligtvis framåt kvällen med det andra F:et.

Vi ses på stenö, krogen eller på något annat festligare ställe. Nu är det uppehåll från fotbollsplanen ett tag!

Kommentarer
Postat av: materialaren

Är det någon som saknar en laiklovers tröja

storlek M så har jag den. Glad sommar alla.

2009-07-04 @ 16:28:14
Postat av: Chef

Kan vara Soffans

2009-07-04 @ 17:07:27
Postat av: Soffan

Det är min=)!!!

2009-07-06 @ 11:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0