Det här har hänt sedan sist:

Nu har vi laikbrudar tränat två dagar på rad, utan tränare, den ni! Vi som var där tycker dock att det var dåligt med folk och hoppas verkligen inte att ni stannade hemma bara för att Perra inte kunde närvara. I alla fall får ni skylla er själva för ni missade en massa roligheter. Men de flesta har ju giltiga orsaker att vara frånvarande, typiskt laiken att bli drabbad av massa skador och sjukdomar hit och dit..

Så här tycker vi om lite folk på träningen:

                            


Gårdagens träningen var mycket givande. Vi började med en lätt uppvärmning följt av en teknik och bollkontrollsövning. Vi tränade mycket på bollkontroll och att offra. Det blev även en heldel nickar, till och med Forsa bjöd på ovanligt många nickar. Eftersom vi hade publik skötte vi oss extra bra.. 21 tjejer! Vi är ju bäst helt enkelt
Träningen avslutades med smålagsspel då vi körde "inga regler"

Dagens träning började med att vi värmde upp med den såkallade kickringen, dock inte lika bra som igår, men det beror nog på att vi bytte platser. Eller för att forsa missade bollen eftersom hon var tvungen att berätta att godiset på konsum kostade "bara 4´90".. så om ni känner er sugen på godis ikväll ska ni bege er hem till Forsa!
Annars var allt som vanligt och Forsa bjöd även på många andra roliga kommentarer, vad sägs om "men då blir det ju jobbigt"  när Fure instruerade en övning. Brukar vara det träning går ut på, eller vad säger du Forsa?

Här bjuder vi på ett litet smakprov från en av veckans träningar: 

            

Just nu laddar laikdamerna för fullt till Lördagens match mot Bollnäs, tyvärr är det många borta även denna match men vi får göra vårt bästa ändå helt enkelt! Efter matchen planerar vi även att rikta in oss på F nummer 2!


Tack och hej leverpastej!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till i helgen brudar // Lången

2009-05-22 @ 19:34:46
Postat av: Sofie S

Jag instämmer med föregående talare, kör hårt nu!

2009-05-23 @ 12:15:14
Postat av: Sofie

jaa, nu måste vi tagga!

2009-05-23 @ 12:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0