Senaste nytt

Vi kan då meddela att Bollnäsmatchen inte förde med sig den bris av kärlek som vi Laiklovers hade tänkt oss. Det var lite annat som satte käppar i hjulet för säsongens första tre poäng så som halsfluss, magoperationer, axlar och spikar. Som ni Söderhamnare säkerligen redan läst i kurren och förstod utav meningen ovan så blev det ingen repris av DM-vinsten men vi tänkte meddela att Laiklovers fortsätter kämpa för att plocka poäng. Oroa er inte för oss, om det är någonting vi kan så är det att slita och det tänker vi fortsätta med. Ett stort, stort, stort plus till Karin Holmström i mål. Orädd gav hon sig helhjärtat in i alla bolldueller och fick oss andra tio att känna oss trygga på planen. Annars så blev det ännu en slitmatch för Laiklovers, utan den utdelning som var tänkt. Men vi fortsätter att kämpa!

Ikväll är det träning som gäller och vi hoppas på många i det sköna vädret!
Vi vet att en av oss dricker bärs ute i Grekland övärld iallafall så en får vi väl räkna bort. Njut åt oss med Härda så ska vi ta i lite extra åt dig ikväll! 18.30 tjejer, kom ihåg det nu. Två timmar kvar!


Jag har också ett tips på vilken låt Ida ska sjunga på årets avslutningsfest (planeringen ska börjas i tid) och det är Moving on med Sarah Dawn Finer. Den har vi ju så fint fått höra några gånger och det passar absolut Idas ljuva stämma. Eller vad säger ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0