Träningar

Ja i helgen har vi kört två pass igen då, i lördags tränade vi 08:00 på morgonen (lär ju bara vara vi i ljusne som är så knäpp), men det var faktiskt överaskande bra närvaro, beror väl kanske vad man ser som bra närvaro, men för att var laik så var det bra =). Det var även ett nytt ansikte på träningen, eller nytt å nytt ett ny gammalt kan man väl säga, som har återvänt till laik och ska pröva lyckan med oss. Välkommen välkommen!
På söndagen var det träning 11:30 och konstigt nog var vi färre som träna då än på lördagen. Det är lite tråkigt att det har varit så några nu ett par träningar, nu får vi ta och skärpa oss!  Men det är ju några sjuka  (bakis räknas inte) och några bortresta så det är ju giltigt, men ni andra som bara sitter hemma och latar er är det dax att få tummen ur nu tycker ja. Det är ju snart dax för massa träningsmatcher så för er egen skull  är det ju bra och träna så man orka springa en halvlek iaf, och minskar skaderisken.

Nästa träning är imorgon tisdag klockan 20:00, och eftersom våra halltider blir färre och färre så kör vi igång med löpning igen imorgon (har ju klarat oss bra ifrån det hittills). Så imorgon blir det en löparrunda och sedan styrka som vanligt i omklädningsrummet. Å imorgon vill vi se många på tränignen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0