Träning

Ja träningen igår var väl kanske inte så mycket att hänga i julgranen. Coach arbetade ju så vi fick stå för träningen själva, vilket vi brukar vara grymt duktiga på men igår infann sig inte motivationen riktigt. Då nästan 50 % av de närvarande kände av sviterna efter lördagskvällen så blev inte kvalitén så jätte bra.
När vi i "söderhamnsbilen" åkte ut till träningen blev vi stoppade i en poliskontroll och det var nästan så man blev lite orolig över att ångorna från oss i baksätet skulle ge utslag på blåstestet ;) men det där klarade Höken så bra!
När vi sedan kommer fram till hallen och ska låsa upp den med kortet så upptäcker Carro att dörren är olåst och travar in, men då går såklart larmet! (Precis vad mitt huvud behövde stå ut med just då...) Men efter ett visst fumlande med kortet lyckades vi få av det.
Så åter till träningen då, vi började med lite "uppvärmning" (trixa) och sedan blev det lite smålagsspel eftersom vi inte var så många. Efter det så hade vi avslappning på tjockmattan medan vi väntade på herrarna som skulle komma efter oss och ta nyckeln. Men såklart hade dom ändrat träningstid och började senare, vilket hade gjort att även vi hade kunnat börja senare istället för 09:00! Nöjd! Jaja, en eloge till Elin "Höken"  Högqvist som kämpade på med en massa utfallssteg medan vi andra hade avslappning, och Elin "Åke" Åkerlind som pressade på magen till beach -09.
Bra jobbat! 
Jaja, nästa träning är imorgon (tisdag) 19:00, å då hoppas vi på bättre närvaro och piggare lag. Antar att vi börjar med en liten löprunda som uppvärmning och sedan kör vi styrka i omklädningsrummet. Be there!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0