Surt!

Surt var ordet efter gårdagens match mot Järvsö.
För det första var det så fruktansvärt varmt att vi alla svettades floder, vilket säkerligen luktade surt. Det fanns två influgna festivalare som verkligen luktade surt, (bakfulla, oduschade och jävliga som de var) och det som var mest surt var att vi missade allt. Straff, frilägen, målchanser. Gång på gång, på gång. Efter att ha spelat en hel halvlek på Järvsös planhalva ledde de ändå med 2-0, vilket vi aldrig kom ikapp. 2-1 blev förlustsiffrorna och till och med deras tränare kom och bad om ursäkt över deras vinst och över domaren. Så denna gången var det orättvist, och det är sant.

Efter matchen bröt den ena festivalern ihop. Sömnlösa och matlösa nätter och dagar med hårt supande för att komma hem direkt till match i stekande sol blev för mycket. Men laget tryckte i nummer 11 popcorn, risi frutti och kexchoklad för att få kontroll på den brunhåriga mittfältaren igen. Linda hade öl på kylning så lite glädje fanns det att hämta i omklädningsrummet efter förlusten och på bussen på vägen hem fanns det en god stämning iallafall.
En eloge till Karin i målet som gjorde några riktigt fina räddningar och som gav sig helhjärtat in i varje kamp om bollen. Vi kan också meddela att Mellis blev lagets bästa spelare och fick ta emot en korg med diverse godsaker. Linas kommentar blev "mäh, visste jag att man skulle få en sådan där hade väl jag tagit i lite mer också." Jag själv vill iallafall säg att det var riktigt bra fotboll vi spelade under första halvlek, med ofantligt många målchanser och vi tog oss runt väldigt fint på katerna och i mitten. Snörpligt att domaren (som enligt coach var mellan 80 och döden) skulle vara lite fööööör pigg på offside. Det blev många kastade vattenflaskor och arga ord, IP fick till och med gult kort, vilket hon efter matchen tyckte var värt det. Hon vände sig direkt till domaren och skrek "Men driver du med mig? Seriöst?!" varpå domaren ger henne ett gult kort men hon forsätter "jaja, men det är pinsamt!". Det var pinsamt, det kan vi nog alla intyga. Men men, nya tag på onsdag mot Iggesund!

Materialaren på bänken:
- Alltså, varför är det ingen som har uppfunnit byxor med ett kylsystem?
Nämde vi att det var varmt? Leffe tyckte att det var väldigt varmt han med.


Kommentarer
Postat av: materialaren

Vi lyckades bara att lämna alla kläder EN MATCH

saknar en vit T-shirt. Madde och Pillan kolla era väskor.

2009-06-28 @ 22:54:50
URL: http://carrotaneland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0