.... klart vi ville!

Hej Banan!


....... o vi ville! idag kom den eftertraktade 3-poängaren som så länge varit sååå nära, när Kilafors stog för motståndet hemma på Borgen o blev spöade med 4-2 när domaren drog slutsignalen. Det var dock lite knapert på läktaren, då många föredrog en annan fotboll i  en högre division denna kväll. Karljäklar ska alltid ställa till det! MEN våra käraste Laikfans satt o svettades o hejade fram oss damer när Madde "Långtradaren", Härda, I.P och Malin Björklund (Bergenholtz????????) nätade i bortalagets bur!


.... så nu jäklar klättrar vi... uppåt!

Jag vet inte vad det var som gav oss vinsten idag. Kanske var det våra nyförvärv Anna Skog och Fors? Kanske
var det vår älskade låt "Barappabababababa... barappabababababa!", eller så kanske det helt enkelt var vi som
lirade skön fotboll?


Dagens skada ådrog sig, som vanligt, Florén med sin tidigare stjärtskada.
Leffe vill också tilldela Florén dagens sköldpadda! Grattis!


Den hemskaste händelsen fick nog I.P. vara med om i omklädningsrummet. Där fick hon sig en urtjusig, (o)trevlig överraskning i duschen! "D****en först!!".... o sen blev vi inte av den rackaren med tanke på att bilen hängde efter oss hela vägen hem.. nästan till parkeringen. Vilka underbara drömmar det blir inatt! 

Dagens citat lyder: Lugna määäää!


Vi vill också passa på att visa vår entusiasm och ivrighet då vi ett gäng i Laiken deltog i quizen och självklart var vi först på plats - 001! ..... o inte så oväntat tog vi hem det hela, då Kerstin bidrog med sina kunskaper vad gäller filmer - kanske för att hon lever tillsammans med tvn? Eller så är det så att arbetsförmedlingen faktiskt tilldelar henne den kunskap hon VERKLIGEN behöver. You go Kerstin - 150 kr tjing in på kontot.... eller ett andra F kanske!

        

Ja, nästa träning tors kl 19.15, o då hoppas vi på att Linas stjärt mår bättre och att I.P har återhämtat sig efter tisdagens händelse. Nästa match är nu på lör, borta mot Järsvö o den går av stapeln kl 18.00 för er Laikare som inte finner något annat att fördriva tiden med en lörkväll. ALDRIG att ni väljer ett andra eller ett tredje F!

... på återseende. /I.P


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Bra jobbat idag gubbar!!



Och IP jag är väldigt allmänbildad, det är så helt enkelt;P

2009-06-23 @ 23:21:55
Postat av: materialaren

GRATTIS tjejer första gången på ett år

alla kläder fanns kvar efter en match.

2009-06-24 @ 21:48:55
URL: http://carrotaneland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0