Stenö-stek

För att komma över gårdagens brutalt orättvisa match begav sig idag större delar av laiklovers till stenö för att steka bort förlusten. Hännestrand å Frida kämpade hårt med att försöka sola bort den berömda "festivalbrännan"  som bestod av både linnebränna, shortsbränna och skobränna. Bäst tror jag Frida lyckades och sämts Hännestrand som glömde solskyddet på baksidan av benen.

På Stenö hade vi lite terapi i form av dykning från bryggan, volleyboll och korsord (för nybörjare). På Vollybollen körde vi ett litet genrep inför fredagens drabbning (mohed-laik) men den höjde inte direkt själförtroendet (fast vi skyller på den heta sanden).

Korsordet däremot var våran grej!... eller kanske inte Soffans.. Soffan- "Vad blir PÅ i London?"  Resten - ON!...
Men även i korsordet  fanns ett svårt motstånd som vi var nära på att förlora,  -tomten? Tomten som i jultomten eller tomten som en gård? Men efter många glödande kämparinsaster lyckades vi även vinna den ronden, men ja kommer fan inte ihåg vad det blev. Soffan fortsatte briljera med sina korsordskunskaper men gav upp när det enda ord hon fick fram var BÖG... fast det skulle vara 6 bokstäver. Så brudar nu är det bara att lägga skorna på hyllan å satsa på korsord!

Somliga hade även ångest från gårdagens bravader från krogen..... Pillan - "Va fan skulle jag tjata på den där engelska killen att han skulle till stenö idag för? Nu måste ja ju gömma mig och ligga med t-shirt för ansiktet.. För ja kan ju inte prata engelska nykter!"  Madde - "Jag vägrar trycka på mobilen idag, skickade sms till hela jävla telefonboken" 

För er som är lediga så tänker laiklovers köra stenö-stek även i morgon måndag, så det är bara att joina!




So long!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0