Träningsutvärdering

Igår var det som vanligt träning, men eftersom coach arbetade så fick vi klara oss själva, och eftersom hallen var upptagen fick vi träna i omklädningsrummet. Men det är något som vi i laikdamlag är vana vid då vi inte har 6 stycken coacher att tillgå, och då det finns en handbollsförening som har alla tider i hallen under vinterhalvåret.
Men inte grinar vi för det =)

Till träningen då. Eftersom Lina var sjuk så åtog hon sig uppdraget att vara coach denna gång. Det var fys som stog på schemat (eller styrka som vi i laik säger) och Lina skötte sitt jobb som coach med bravur, ända tills det vankades champions league på tv och hon smet hem. Det blev i alla fall ett redigt pass med tåhävningar, armhävningar, situps, rygglyft, högahopp, grodhopp, utfallssteg och 90 grader. Tror att alla lyckades bli lite möra i kroppen då det fanns krampkänningar hos vissa, och några har kanske träningsvärk idag, Forsa?

Det jag vill säga med det här inlägget är att vi i Laik inte behöver ha bra förutsättningar som många coacher, konstgräs, halltider eller vad det nu är för vi är bäst ändå! Tölv vill ha körv!




Nästa träning torsdag 21:00 ( ja vi har inte bra tider på dygnet heller)  =)
Be there!

Kommentarer
Postat av: ip

ja, dagens träningsvärk o influensa är fan ett tecken på en givande träning :D

2009-02-25 @ 18:26:24
Postat av: Forsa

Ja det känns ju att man har tagit i om man säger så ;)

2009-02-26 @ 11:03:06
Postat av: Jossan

Ja det är svårt med halltider. När det gäller fys (som vi säger i Mohed) gäller det att använda fantasin och göra det så roligt möjligt cch bara njuta av träningsvärken som kommer dagen efter:)

2009-02-28 @ 21:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0