Benskydd..matcher..fest och lite annat

Hej bloggen!

Ja vad ska man säga?.. Det går inte bra för laikensdamer just nu.., vad kan vi skylla på? Vi skulle kunna skylla på att vi aldrig får träna på storplan, att våran super mittback har haft fullt upp med arbete, eller dåliga domare... Men det är ingen idé att hitta på ursäkter, vi har helt enkelt varit skit dålig de senaste matcherna, inställning, passningar, ork ja jag vet inte allt vad det är som inte fungerat....

Men vi ger inte upp, det är bara att bita ihop och kämpa vidare! Från och med träningen imorgon är det benskyddstvång som gäller på träningarna.! Kanske vågar vi då spela lite tuffare och smälla på mer under träningarna vilket kanske kan leda till lite tuffare spel på matcherna. Det är ju värt att testa iaf!

Nu till lite mer roliga saker: Den 22 augusti har vi match hemma mot ljusdal, denna dag är en lördag och det är lördagen på strömmingsleken. Så efter våran match tänkte vi att vi stannar kvar i ljusne hela bunten å drar en  traditionsenlig lagfest. Herrarna har också match denna dag så självklart är dom också bjudna!


Så hur ser den närmsta tiden ut då för laikensdamer?

Imorgon:  Träning 17:30
Lördag:    Match Kilafors-Laik 15:00  (återkommer med samlingstid)
Tis 18/8:  Träning 17:30
Tor 20/8:  Träning 19:00
Lör 22/8:  Match Laik-Ljusdal 17:00, direkt efter matchen ca 19:00 blir det lagfest och sen strömmingsleken om man vill.
Tis 25/8
:  Träning 18:00
Tor 27/8:  Eventuellt match mot Trönö  (Ska egentligen spelas lör 29/8 men eftersom det är lyskväll då så kanske den blir flyttad)

Så där har ni några viktiga datum att anteckna i era almanackor, nu vill vi inte veta av några oförutsedda frånvaron!


Nä nu tar vi tag i det här brudar å kämpar järnet det som är kvar av serien!


Vi ses imorgon på träning!


OBS: Glöm inte benskydden!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu kämpar vi på brudar. jag kommer om en vecka och är super taggad :) Nu jäklar brudar ska vi ta poäng. KRAM LÅNGEN

2009-08-14 @ 18:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0