LAIK - Iglarna


Tummen upp för att det var match i regninga Hudiksvall igår.
Tummen upp för att Madde skulle stå i mål ..
.. men det slutade med att Karin fick stå, utan handskar och allt, men hon gjorde ett grymt jobb och vi är väldigt stolta över henne! Så blir det när man åker upp för att möta Iggesund med en målvakt som misstänkte körtelfeber och utan handskar. Då tar vi in gamla goda utespelare mellan stolparna och så bra det kan bli :D

 
Kaos som vanligt när det ska delas ut tröjor och uppvärminingskläder.
Alla försökte styra upp det så gott de kunde, men det resulterade bara i ungefär tio stycken galna Laikare som skrek nummer och en coach som försökte så gott han kunde att styra upp allting och sen låg alla kläder över hela omklädningsrummet. Men det är så det ska vara, det är ju match!

Iallafall, det regnade på bra och konstgräset blev väldigt halt och i första halvlek halkade vi mest runt och krånglade till det mesta för oss själva. Vi låg under med .. rätta mig om jag minns fel, 2-0 i paus. (2-1??) Men i andra ryckte vi svartvita upp oss och började sakta men säkert att ta över matchen. Knappade in i resultatet, 2-1 och 3-2 men närmare än det sistnämnda kom vi tillslut inte trots att vi (som vanligt) bommade en hel del självklara mål. Blev tillslut förlust med 4-2 men vi bevisar än engång att vi kan om vi vill och att vi kan spela med få avbytare, utan målvakt och på lite andra positioner än vanligt.
Blev ändå tummen upp för oss,
även fast vinst kanske hade varit roligare.
Nu taggar vi lördag!
CIAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0